Hogy a könyvében elsősorban a munka szövegekkel foglalkozik

Gruber védelmében azonban azt kell mondanom,

Gruber védelmében azonban azt kell mondanom,Amelyeket nem akarunk túlságosan belemenni a fikció az elejétől fogva magával ragadja olvasóját de mint alkalmi szerzője számos véleménynek a fikcióról, kijelenthetem, hogy nem ez a helyzet egyébként ezeket a fikciós könyveket nem pihentető szövegekként, hanem munkafüzetként kezeltem olvassa el a könyvet négyszer a következő tippsorozatot különböző forrásokból készítettem, és a nem vérvonalas szövegek eljárását alkalmaztam olvassa el a címlapot, tartalomjegyzéket.

Fejezetneveket és alfejezeteket, valamint a nyilvántartást olvassa el az összes kijelölt szöveget félkövér betűkkel és képmintákkal olvassa el minden fejezet első és utolsó bekezdéseit készíts egy rövid térképet a könyvről olvasd el az egész könyvet a legfontosabb pont az egész eljárás: 1-3 pont nem kell több, mint 15-20 perc. Ez idő alatt tisztáznia kell, hogy érdemes-e egyáltalán könyvet olvasni.

Böngészés közben egy másik fontos pontot is megtanultam lásd a fontos helyeket a margókra a módszer beszúrásával azaz több hagyományos szimbólum sorozatával abban az esetben, egy kölcsönzött könyv, vagy egy könyv, amely tőlem nagyon valószínű, hogy valaki akar-hoz kölcsön, hely vpisků szervál öntapadó jegyzeteket ezek a vpniks segít azonnal kétszer.

Abban a pillanatban amikor úgy döntök

Abban a pillanatban amikor úgy döntökHogy nem olvasom el az egész könyvet, könnyen megtalálom a fontos helyeket, és figyelmen kívül hagyom a szöveg többi részét Ad 4 hozzon létre egy rövid térkép a könyv bár egy nagy elme térkép fanatikus magát, aki használja őket, hogy egy egészségtelen mennyiségű, megengedem magamnak egy fontos stop amikor egy térképet készít, az attól függ, hogy milyen szövegről van szó. Miután az első két procházeních ember lehet becsülni, hogy lesz írás több hosszabb információt, vagy hogy megjelölik csak néhány apróság.

Az utóbbi, a formátum az elme térkép elfér több mint sok az első esetben a térkép nagyon gyorsan ügyetlenné és terjedelmessé válik ahhoz, hogy elvégezze a feladatát. Ezeket a jegyzeteket a wordovských szövegekben (vázlat nézetben), később (amikor elkezdtem használni a jegyzetek OneNote) a többszintű golyó formátumát, valamint a különböző billentyűparancsokat.

Ha ezek a szövegek a tanulmány jellegű, én létre a kapott térképet ezekből jegyzetek tanulás közben és az eredeti szöveg a könyv már nem érdekel de facto saját térkép könyvek akkor természetesen tovább kiegészíti az információt kap során átgondolt olvasás a teljes szöveget a könyv térkép helyett hozzon létre saját indexet sok szöveg, akkor egyértelmű lesz a kezdetektől fogva, hogy nem akarja olvasni őket egész. Ezért az első két böngészési munkamenetben, hozzon létre saját index mellett jegyzeteket a széleken. Például, ha szenvedélyes a különböző fogalmak vagy magyarázatok, semmi sem könnyebb, mint jelölni ezeket a jelenségeket a táblák egy könyv vagy betöltött papír.

Egy könyv olvasása projektté válik ahogy

Egy könyv olvasása projektté válik ahogy

Luke Gregor említette a cikkében, időpocsékolás könyveket és egyéb tanulmányi anyagokat ír elő egy bizonyos rendszerbe. Én funkció elég hasonlóan-az egyetlen különbség az, hogy a listán a könyvek az én esetemben ez egy speciális rekesz a könyvtárban, ahol én tartani a könyveket olvasni, nem egy listát a néha talán, ahol írok könyveket Szeretnék kölcsönkérni vagy megszerezni fogom kiválasztani azokat akarom a legközelebbi időben fizetni.

És mivel egyszerre több könyvet is el kell olvasnom a gyakran teljesen független területek különböző projektjei különböző információkat igényelnek, ezt a dokumentumgyűjtést projektenként oldom meg miért akarok könyvet olvasni egyszer egy személy határozza meg pontosan, hogy a könyv illeszkedik az egyéb tevékenységek akár a coveyho kvadránsok.

Allen ‘S kell/van akarok Szeretnék Szeretnék, vagy egy másik rendszer meghatározó prioritások, gyakran elég, nincs probléma, hogy megtalálja az időt, hogy olvassa el állítsa be a következő lépéseket, adott esetben, szándékosan létrehozott találkozók önmagával neki, hogy segít honnan néhány könyv természetesen nem illeszkedik a meghatározott kategóriákba tartozó projektekbe ezek különösen tanulmány könyvek, amelyek maximálisan gazdagítják az én esetleges projektek, de meg tudom csinálni nélkülük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*