Készen áll a szokások megváltoztatására a fogyás érdekében?

A fogyás sikere nagyrészt attól függ, hogy készen áll-e a kihívásra. Ha elkezded, mielőtt készen állsz, nehezebb lehet A siker. Annak ismerete, hogy változtatni kell az életedben, és valójában két különböző dolog. Használja ezt a rövid interaktív értékelést, hogy ha készen áll, hogy elkezd egy fogyás tervet, és megtanulják, milyen lépéseket kell tennie, ha nem egészen ott. Az értékelés végén kinyomtathat egy eredményösszefoglalót, amelyet megoszthat az egészségügyi szolgáltatóval. Ha változást keres, tudjon meg többet a súlycsökkentő lehetőségek változatosságáról, amelyek különbséget tehetnek.

Az Egyesült Államok lakosságának több mint harminc százaléka hiányzik legalább egy tápanyagban. Például az alacsony D3-vitamin-szint tíz ember közül nyolcban van jelen, különösen itt, New Englandben. A D3 sok dolog számára fontos, beleértve a hormonjelzést is. Az emberek kilencven százaléka hiányos az omega-3 zsírsavakban, amelyek kritikusak a vércukorszint szabályozásában és a gyulladáscsökkentő hatásban.

Félreértés, hogy a sok kalória sok tápanyagot jelent

1Sokan félreértik, hogy sok kalória sok tápanyagot jelent. Nem ez a helyzet. Sok kalóriát fogyaszthatunk, miközben nem elég tápanyagot fogyasztunk. A tápanyaghiányos ételek, mint például a finomított liszt, a finomított cukrok és a junky zsírok kalóriát tartalmaznak, de kevés táplálkozást biztosítanak. Az átlagos kenyér, tészta, krakkoló vagy édes csemege kevés tápanyagot tartalmaz, de rengeteg kalóriát tartalmaz. Valójában extra tápanyagokra van szükség ahhoz, hogy az összes finomított cukrot és lisztet feldolgozzuk, ami nagyobb hiányosságot eredményez. Ez az úgynevezett overfed alatt táplált. Ez egy veszélyes kombináció, amely az irodámban túlsúlyosnak, fáradtnak, és különösen nagy a kockázata a szív-és érrendszeri betegségeknek és a cukorbetegségnek, ha nem adják fel.

A tápanyaghiány másik következménye a lassú, szuboptimális anyagcsere, amely tovább járul hozzá a súlygyarapodáshoz. A tápanyaghiány könnyen kezelhető jó minőségű multivitamin és B komplex esetén, ha a bélfelszívódás megfelelő. A tápanyag-hiány vizsgálata egy speciális laborban végezhető el, ahol a beteg sejtjeiben található közös tápanyagok és antioxidánsok szintjét vizsgálják. Ez az információ egyszerűvé teszi, hogy tervezzen egy személyre szabott kezelési terv táplálkozási és kiegészítő javaslatokat, hogy fedezi a konkrét hiányosságok, ami jobb egészségügyi és testösszetétel.

A bélünkben több mint 1000 különböző baktériumfaj alkotja mikrobiomunkat. A mikrobióma kritikus fontosságú az egészséges gyomor-bél traktus fenntartásához. A kutatások egyértelműen kimutatták, hogy a bélben található baktériumfajok jelentős hatással vannak a testsúlyunkra és az anyagcserénkre. Egyes baktériumok különösen előnyösek, más fajok pedig zavaróak, amikor a súly és az anyagcsere. Például a dysbiotikus baktériumok túlnövekedése több gyulladáshoz vezethet, valamint nehezebben metabolizálhatja a szénhidrátokat.

A súlygyarapodás és a kapcsolódó betegségek érintettek

2Egészséges ételek – rostban gazdag, hogy táplálja a jó bélflóra, erjesztett élelmiszerek, ha jól tolerálható, és a jó minőségű (olyan fontos) probiotikus kiegészítők jelentősen javítja a mikrobióma, testösszetétel és az általános egészségi állapot. Az egészséges mikrobióma támogatásának fókuszpontjai közé tartoznak a teljes / feldolgozatlan ételek, a növényi alapú élelmiszerekkel töltött tányér ¾ -e, a jó minőségű zsírok, például az olívaolaj vagy a vadon fogott lazacból származó omega-3-ok (az alaszkai a legjobb), valamint a rengeteg rost. A tömlő gyulladása

Egyértelmű bizonyíték van arra, hogy a túlsúlyos vagy elhízott állapot gyulladásos állapot. A súlygyarapodást és a kapcsolódó betegséget a zsírsejtek által termelt gyulladásos vegyi anyagok befolyásolják. Az általunk fogyasztott ételek típusai, az otthoni vagy munkahelyi toxinok, az allergének a környezetünkben, még a stresszhormonjaink is … mindez kiválthatja a gyulladást és a kapcsolódó súlygyarapodást. Használata gyulladásgátló élelmiszerek és kiegészítők, mint például az omega-3s, kurkuminoidok kurkuma, valamint a zöld tea kivonat segíthet, hogy egy csillapító gyulladás hozzájárul a súlygyarapodás.

Környezeti Toxinok. A méregtelenítés folyamatosan előforduló folyamat a testünkben. Amikor minden rendszer jól működik, testünk rendkívül jó semlegesítő toxinok, valamint megszünteti őket a szervezetből. Azonban forró vízbe juthatunk, amikor mérgező expozíciónk nagyobb lesz, mint amit a test képes lépést tartani. Ezenkívül a méregtelenítés képessége több különböző okból is akadályozható.

A méreganyagok felhalmozódása a szervezetben

3Ez a toxinok felhalmozódásához vezethet a szervezetben. A toxinok felhalmozódása vagy az akadályozott méregtelenítő utak nagymértékben befolyásolhatják a test összetételét. A világunk több tízezer vegyi anyagának bármelyike potenciálisan zavarhatja az anyagcserénket, és súlygyarapodáshoz vezethet. Ide tartoznak a műanyagok, peszticidek, ftalátok, biszfenol A, égésgátlók, valamint a fémek, például a higany és az ólom. Ezeket a vegyi anyagokat obesogéneknek nevezik, mivel elősegítik a súlygyarapodást azáltal, hogy zavarják az anyagcserét, a hormonszabályozást, sőt az agy biokémiáját is.

A toxikus expozíció csökkentése az első lépés a biztonsági rés kezelésére. Bioélelmiszerek fogyasztása, a higanyexpozíció korlátozása csak egészséges halak vásárlásával, az állati fehérje csökkentésével, valamint annak biztosításával, hogy amit eszel, mentes a hormonoktól és az antibiotikumos kezeléstől, az változást hozhat. Továbbá, javítása tápanyag-hiány, amely negatív hatással lehet a képesség, hogy méregteleníteni, a rostokban gazdag étrend köti toxicitás a bélben, mielőtt szívódik fel, hanem azt, hogy az élelmiszerek, amelyek ösztönzik az egészséges méregtelenítés, például a brokkoli, a karfiol, valamint kelbimbó lehet, hogy egy pozitív változást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*